Μετράει!

14 Μαΐου 2011

Στο νοσοκομείο οι Ελληνίδες Desperate Housewives.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα χτές το βράδυ οι Ελληνίδες Desperate Housewives μετα απο όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του reality show.
Το concept της εκπομπής προεβλεπε οτι οι πρωταγωνίστριες θα κλεινόντουσαν σε ένα κοντέινερ μαζί με 15 καυλωμένους έφηβους Κονγκολέζους, οι οποίοι θα κρατούσαν και απο 5 δονητές ο καθένας σε κάθε χέρι. Μέχρι εδώ όλα καλά, και βάσει προγράμματος τα γυρίσματα θα τελείωναν σε σύντομο προυπολογισμένο χρονικό διάστημα.

Στο κοντέινερ όμως είχαν βρεί καταφύγιο και περίπου 25 λαθρομετανάστες απο διάφορες χώρες, τους οποίους η παραγωγή δεν είχε αντιληφθεί (ή μηπως είχε?). Οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους απο 15 μήνες ως και 4 χρόνια, και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχαν δει γυναίκα.

Αποτέλεσμα αυτής της "συνεύρεσης" των Desperate Housewives με τους 15 νεαρους Κονγκολέζους, τους 25 "πεινασμένους" λαθρομετανάστες και τους 150 δονητές ήταν να μεταφερθουν οι Ελληνίδες "Απελπισμένες Νοικοκυρές" στο νοσοκομείο με διάφορα συμπτώματα τα οποία ερέθισαν την επιστημοσύνη των γιατρών του νοσοκομείου και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, επιστημονικού παντα ενδιαφέροντος, καθώς και πολλά ιατρικά επι τόπου συμβούλια, στα οποία ζητήθηκε απο τις Νοικοκυρες να συμμετάσχουν ενεργά (όσες άντεχαν ακόμα δηλαδη).

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην χτεσινή συνέντευξη τύπου, όπου και δήλωσε οτι η κυβέρνηση στο σύνολο της αλλα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρακολουθούν στενά το θέμα και έχουν ζητήσει να είναι ανα πάσα στιγμή ενήμεροι για οποιαδήποτε εξέλιξη, ενώ ενημερώθηκε και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο.
Μάλιστα, κορυφαίος υπουργός στο άκουσμα της είδησης αναφώνησε "όχι ρε πούστη μου", ενω ένας υφυπουργός σχολιαζοντας είπε "να δούμε τι θα κάνουμε τώρα που κόπηκε και το Dancing with the stars-Daily"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: