Μετράει!

13 Μαΐου 2011

Υπάλληλοι και ΓΥΦΤΟΙ: Άμα εχεις μάθει τόσα χρόνια στην πουστιά...

Έχετε ακούσει κατά καιρούς διάφορες ιστορίες για το πως καταφέρνουν οι γύφτοι και οι τσιγγάνοι να κλέβουν και τι απατεωνιές/κόλπα σκαρφίζονται προκειμένου να τα κονομήσουν?
Δείτε άλλη μια, απο τους μέτρ του είδους στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά, τους γαύρους.

Σαν πρωτομάστορες της απατεωνιάς, εθισμένοι στην πουστιά και πρώτοι παγκοσμίως στην τσατσιά και το καραγκιοζιλίκι που είναι η συμπαθής ράτσα προβάτων που έχει καταχωρηθεί στο παγκόσμιο αμνοεριφιολόγιο με την ονομασία "Gavrus provatius", δείτε τι εφηύραν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα μέσω SMS για τον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Εφτιαξαν μια φωτογραφία και διάφορες σελίδες στο Facebook στο οποιο καλούν τον κόσμο να ψηφίσει μέσω SMS στέλντοντας κενό μήνυμα στο 54080 στον διαγωνισμό της Eurovision υπέρ της Κύπρου ή της Ελλάδας.
Μόνο που το νούμερο που αναφέρουν δεν ειναι αυτο που ενισχύει την Κυπρο ή την Ελλάδα ή οποιονδήποτε στην Eurovision, αλλα τον Eρασιτέχνη Ολυμπιακο...

Ιδου...

http://www.facebook.com/Redplanet/posts/144654548941635 Η σελιδα του RedPlanet.gr στο facebook

http://www.facebook.com/redduckling
Καλούν μάλιστα και τους συναπατεώνες τους να διαδώσουν παντού την φωτό για να εξαπατηθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται και να χρεωθουν όσοι περισσότεροι γίνεται για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.


Η Ολυμπιακή ηθική για άλλη μια φορά σε όλο της το μεγαλείο!!!
Ακόμα και ο μέγας ηθοδιδάσκαλος Βαγγέλας Μαρινάκης θα νιώθει πολυ μικρός μπροστά σε αυτό το μνημείο Ολυμπιακής ηθικής και μαγκιάς.

Παρόλο που υπάρχουν κάποιοι γαύροι που εκφράζουν την αντίθεση τους, η συντριτική πλειοψηφία επικροτεί την απατεωνιά (φαίνεται παράξενο σε κανεναν?) και μερικοί μάλιστα ειναι κατενθουσιασμένοι!!!!!!

Ποσο αληθινο μοιαζει για άλλη μια φορά το "Γυφτοι-γυφτοι-υπαλληλοι και γυφτοι"????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια: