Μετράει!

21 Μαρτίου 2010

Κι όμως, έγινε σε γήπεδο, όχι σε εμπόλεμη ζώνη...

Άτυχη στάθηκε μία γυναίκα της ασφάλειας (steward) του Ολυμπιακού σταδίου κατά τη διάρκεια τουντέρμπι των «αιωνίων», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η κοπέλα προσπαθούσε ν’ απομακρύνει τους πυρσούς που είχαν πεταχτεί στο ταρτάν του γηπέδου απ’ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, όταν για κακή της τύχη έπιασε ένα δυναμιτάκι, με αποτέλεσμα να εκραγεί στο χέρι της και να χάσει τέσσερα δάχτυλα.
Αμέσως, υπήρξε κινητοποίηση, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και συγκόλληση σε δύο απ’ αυτά. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες τα άλλα δύο δεν ήταν δυνατό να βρεθούν.
Συνολικά, υπήρξαν 45 τραυματίες, οι 24 εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κηφισιάς.
Κι όμως, όλα αυτά είναι εικόνα ελληνικού γηπέδου εν έτει 2010. Εικόνα, για την οποία μθα μπορούν να καμαρώνουν ο κ. Πατέρας, ο κ. Κόκκαλης και οι λοιποι προεδράρες.
 Αν όμως υπήρχε κάποιος να τους κόψει τον κώλο για κάθε αντικείμενο που έπεφτε μέσα, θα είχαν αναλάβει οι ίδιοι να ξεβρωμίσουν τις κερκίδες τους απο τους κάθε λογής "παντοφλίνους" που ξεσπούν στο γήπεδο επειδή στο σπίτι τις τρώνε απο την γυναίκα τους.


Πρόταση: Στο επόμενο ντέρμπυ να μην πάει ούτε ένας αστυνομικός. Να γίνουν επεισόδια, να σφαχτούν, και μετά να πέσει τιμωρία που θα κάνει την ομάδα να ξεχάσει οτι έχει οπαδούς. Και μετα απο 2 χρόνια που η ομάδα τους θα ξαναπαίξει με κόσμο, ίσως φροντίσουν οι πρόεδροι απο μόνοι τους να μεριμνήσουν για το ποιόν θα βάζουν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: