Μετράει!

24 Απριλίου 2009

Ολυμπιακος:Η μεγαλυτερη καταρα του ελληνικου ποδοσφαιρου (τωρα και στα τηλεοπτικα!)

Την στιγμη που ολες οι ομαδες που συνεστησαν την Superleague παραμενουν προσκολημμενες στα αρχικως συμφωνηθεντα, κρατωντας τον λογο τους και τιμωντας τις υπογραφες τους, ο ΟΣΦΠ και ο Σωκρατης Κοκκαλης δειχνουν οτι το μονο για το οποιο νοιαζονται πραγματικα ειναι η τσεπη του προεδρου του ΟΣΦΠ.
Ενω ολες οι ομαδες, συμπεριλαμβανομενου και του ΟΣΦΠ ειχαν συμφωνησει οτι η Superleague θα διαχειριζεται κεντρικα και ως ενα σωμα τα τηλεοπτικα της δικαιωματα, ο ΟΣΦΠ (με την αμεριστη συμπαρασταση του αδερφου σωματειου της Ξανθης) αποφασιζει να διαχειριστει μονος του τα τηλεοπτικα του δικαιωματα (και σε αυτο συμπεορευεται με την Ξανθη φυσικα), αθετοντας υπογραφες και διακηρυξεις.
Η δικαιολογια ειναι οτι ο ΟΣΦΠ αποτελει πολυ αποδοτικοτερο τηλεοπτικο προιον απο οτι οι αλλες ομαδες (κατι που ισχυει), και δεν δεχεται να "κερδιζουν αλλοι λεφτα στην πλατη του".
Σε ολη αυτη την βρωμερη υποθεση φυσικα εμπλεκεται και η κρατικη τηλεοραση, η οποια δειχνει ιδιαιτερα προθυμη να δωσει 2.4 εκ. (δηλαδη εκτος απο τα χρηματα που θα παρει ο ΟΣΦΠ, η ΕΡΤ δινει στην Superleague αλλα 2.4 εκ, τα οποια θα μοιραστουν στις υπολοιπες 14 ομαδες της Superleague).
Και επειδη τετοιες ιστοριες συνηθως εχουν και τους γραφικους τυπους να πρωταγωνιστουν, ερχεται και ο γνωστος επισημος τσοπανης του ΟΣΦΠ, Σαββας Θεοδωριδης να δηλωσει :"Χαριζουμε 2.4 εκ ευρω στις αλλες ομαδες".
Ποιανου λεφτα χαριζει αραγε?Της ΕΡΤ η οποια χρηματοδοτειται απο τις εισφορες ολων των Ελληνων?Που τα βρηκε και τα χαριζει ο κυρ-Σαββας και ο ΟΣΦΠ αυτα τα λεφτα???
Δικαιολογημενα ο προδρος του ΠΑΟ λοιπον δηλωνει:"Εμείς από την πλευρά μας, ως Παναθηναϊκός, κρατήσαμε τον λόγο. Πιστεύω ότι οι ομάδες μπορούν και κάνουν καλύτερες επενδύσεις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Σάββα Θεοδωρίδη που είπε ότι μας χάρισε 2 εκατομμύρια ευρώ και του εύχομαι του χρόνου να μας χαρίσει πέντε".
Τελικα ο Ολυμπιακος αποδεικνυει αλλη μια φορα οτι ειναι η καταρα του ελληνικου ποδοσφαιρου και το αναχωμα πανω στο οποιο προσκρουει καθε προσπαθεια εκσυγχρονισμου και προοδου...
ΥΓ.:ΑΝ ηταν μαγκες οι κυριοι του ΟΣΦΠ, και μιας και μας λενε οτι κοπτονται ιδιαιτερως για την ισονομια και την δικαιη κατανομη των τηλεοπτικων εσοδων, ας ζητησουν κατι αναλογο και απο την UEFA για τα τηλεοπτικα του Champions League...να παιρνουν δηλαδη εκει οσα τους αναλογουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: