Μετράει!

26 Μαρτίου 2010

Μια προσεκτική ματιά στις (αστείες) δηλώσεις Μώραλη...

  • Μωραλης:"Θεωρούμε οτι είναι υπόλογος ο ΠΑΟ και δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι απο την υποδοχή που μας επιφυλάχθηκε."
Μώραλης μετά το ματς της Κυριακής:"Είμαστε ικανοποιημένοι απο την φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟ".

  • Μώραλης:" Δεν θυμάμαι αν ο Ολυμπιακός είχε βγάλει ανακοίνωση συγνώμης".
Πως να θυμάται, αφου ο ίδιος δήλωσε μετα το ματς της Ριζούπολης οτι "το γήπεδο ήταν εκκλησία".


  • Μώραλης:"Φέτος λέμε ότι ευνοείται ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία.."
Δεν το λέτε τώρα, το λέτε εδώ και13 χρόνια, παρόλο που παίρνετε το πρωτάθλημα.


  • Μώραλης:"λέμε πήγαμε στους ‘16’ λένε και εμείς πήγαμε πριν από λίγα χρόνια."
Πέρσυ πήγαμε...για πολλοστή φορά.

  • Μώραλης:'Για το λόγο που δεν αξιοποιούνται οι κάμερες στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολίασε: Ανεξάρτητα από τις ευθύνες των ομάδων, αν δεν υπάρξει τιμωρία στους φυσικούς αυτουργούς όπως παγκοσμίως δεν θα γίνει τίποτα.".
Ας τους συλλάβουν μετά τότε, όταν θα πάνε στα στούντιο του SportTV για να κάνουν εκπομπή. Εννοώ, ότι τις κάμερες στα γήπεδα δεν τις χρειαζόμαστε,τους ξέρουμε ποιοι ειναι και τους βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας.

  • Μώραλης:"Για το γεγονός ότι οι ομάδες «επιβραβεύουν» τους εκάστοτε αστυνομικούς διευθυντές προσλαμβάνοντάς τους, όπως ο Ολυμπιακός με τον Γιάννη Τσιρώνη, ανέφερε:Ο κάθε αστυνομικός διευθυντής έχει πολιτική ηγεσία σε κάθε κυβέρνηση που δίνει κατευθύνσεις. Επί 30 χρόνια όταν βλέπουμε ότι επαναλαμβάνονται τα ίδια, τι να κάνουμε; Αν νομίζετε ότι οι ομάδες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα από μόνες τους κάνετε λάθος. Αν το δούμε παγκοσμίως, σε κάθε χώρα λύθηκε το πρόβλημα με το κράτος μπροστά και τις ΠΑΕ να ακολουθούν."
Ουσιαστικά δηλαδή δεν απάντησε.


  • Μώραλης:"Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και υπάρχουν αντίστοιχοι άνθρωποι να κάνουν έρευνες για το αν φταίει η αστυνομία, οι σεκιούριτι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να πω πράγματα που δεν μπορώ να αποδείξω.".
Ναι, αλλα τα λες.

  • Μώραλης:"Να πω εδώ όμως ότι και μόνο η συνεργασία που υπάρχει με τους οργανωμένους, καλώς υπάρχει, γιατί αν δεν υπήρχε, θα ήταν χειρότερα τα πράγματα».
Συνεργάτες λένε στην μοντέρνα επιχειρηματική ορολογία τους υπαλλήλους. Φανταστείτε λοιπόν να μην υπήρχε και αυτή η συνεργασία.

  • Μώραλης:"Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο ιατροδικαστής."
Ωραία, τι το ψάχνουμε τότε?Αθώος ο ΟΣΦΠ, η αποψη του ιατροδικάστη κρίνεται ως "στα παπαρια μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: